Председателят на ГЕРБ  и се срещна в централата на ГЕРБ с климатолога проф. Георги

...
Председателят на ГЕРБ  и се срещна в централата на ГЕРБ с климатолога проф. Георги
Коментари Харесай

Борисов: Aко бяхме на власт, до Великден щяхме да пуснем Хемус

 Председателят на ГЕРБ  и се срещна в централата на ГЕРБ с климатолога проф. Георги Рачев и ресторантьора Ричард Алибегов.

" Зимата пристигна, в планините към този момент има сняг. Кой Ханс или Смит ще пристигна в тъмночервената зона? Миналата година всички курорти работиха на макс. А в този момент сме в тъмночервената зона единствено тъй като не се имунизираха. Не им била задоволителна акцията за имунизиране. То единствено за ваксина се приказва, какво повече трябваше да създадем ".

" Въведохме ограниченията 60/40 и 70/30, до момента в който Национална агенция за приходите от приходна стана разплащателна организация. Най-голямата грижа в света положихме, а в този момент Кацаров приказва за национално злополучие. Пропиляно време!``.

" Стоях на летището и всеки ден обявявах какъв брой ваксини идват. Обиколих цяла Европа, всички сътрудници, всеки ми даде, за което доста благодаря, и в един миг имахме три милиона ваксини. Получихме най-вече и какво направихме? Едните ги унищожихме, другите ги продадохме, третите ги дарихме, а с всеки минал ден периодите им изтичат``.

" Навсякъде в Европа са цялостни стадионите. А ние поради нелепостта си да дадем половин милиард за избори, в този момент ще провалим и зимния туризъм. Няма да имаме зимен сезон ", възмути се водачът на ГЕРБ. 

" Aко бяхме на власт, до Великден щяхме да пуснем " Хемус ". Значението на тази автомагистрала е огромно. Сега, в случай че заран тръгнеш от София, ще си чак по ракиено време във Варна. Спряха градежите на пътища и не можеш да стигнеш до хубостите на България. "  

" Те желаят единствено промяната на основния прокурор. Какво им пречи? Като го сменят и стане основен прокурор, какво ще стане? Ще понижи цената на тока ли? ", попита още той. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР